Expression Text— Replace existing text doesn't work

Report problems, bugs, etc.
Forum rules
Please be specific when reporting bugs and be able to reproduce them.
If you don't, the post will most likely be ignored or deleted.
Post Reply
walt
Member
Posts: 134
Joined: Tue Jan 03, 2017 9:50 am
Location: Seattle

Expression Text— Replace existing text doesn't work

Post by walt »

I'm wanting to change all Expression texts to another font. Maybe I'm missing something.

In any file:
In the Score Layout tab>Score>Music Font>Settings: The "Replace existing text" checkbox has no effect on existing Expression text in the score, nor on the Expressions library in Tool Panel's Text Section.
Overture 5.6.3-3 • Amadeus Symphonic Orchestra • macOS 12.4 • iMac 3.6 GHz 8-Core Intel i9 • 60 GB RAM
Neil Wyles
Member
Posts: 39
Joined: Sun Dec 06, 2020 4:33 pm

Re: Expression Text— Replace existing text doesn't work

Post by Neil Wyles »

I find that if I want to change the font, I need to change the font of each word / instruction.....there is no universal change that .

I did this for a swing section in the middle of a piece...just because I could.
walt
Member
Posts: 134
Joined: Tue Jan 03, 2017 9:50 am
Location: Seattle

Re: Expression Text— Replace existing text doesn't work

Post by walt »

Neil Wyles wrote: Fri Jun 10, 2022 3:00 am I find that if I want to change the font, I need to change the font of each word / instruction.....there is no universal change that
Yep. Tedious. But maybe making the “Replace existing text” function work can be done.
Overture 5.6.3-3 • Amadeus Symphonic Orchestra • macOS 12.4 • iMac 3.6 GHz 8-Core Intel i9 • 60 GB RAM
Post Reply