Tremolo Placement Bug

Report problems, bugs, etc.
Forum rules
Please be specific when reporting bugs and be able to reproduce them.
If you don't, the post will most likely be ignored or deleted.
Post Reply
PeteFine
Super Man
Posts: 1099
Joined: Sat Jul 31, 2010 2:37 pm
Location: Tucson, AZ USA
Contact:

Tremolo Placement Bug

Post by PeteFine »

The placement of tremolo marks on high notes interferes with ledger lines.
trems.png
trems.png (22.18 KiB) Viewed 207 times
Merv
Super User
Posts: 674
Joined: Wed Sep 15, 2004 6:18 pm
Location: Canada

Re: Tremolo Placement Bug

Post by Merv »

Hi Pete. It’s easy to just flip articulations using the Menu. If you find that you’re flipping articulations a lot just assign a key command to make things easier. I often have to do this and have assigned Ctrl F.
PeteFine
Super Man
Posts: 1099
Joined: Sat Jul 31, 2010 2:37 pm
Location: Tucson, AZ USA
Contact:

Re: Tremolo Placement Bug

Post by PeteFine »

Thanks Merv,
I guess I should have tried that. It would be nice if that was fixed at some point. I don't believe it is normal to have tremolo marks above the whole notes above the staff. It looks strange. So it is not really a solution.
Pete
Post Reply